(video) Noul Suzuki Jimny a completat parcul carabinierilor italieni pentru a putea patrula mai uşor prin off-road

Carabinierii italieni au ales Suzuki pentru a oferi mobilitate femeilor și bărbaților implicați în teritoriu pentru a apăra respectul și corectitudinea, atât pe drumurile publice, cât și în off-road.

O flotă de 10 exemplare Jimny și alte 55 de exemplare Ignis vor fi în cel mai scurt timp adaptate în conformitate cu specificațiile cerute de această forţă de păstrare a ordinii publice și toate vor intra în serviciu pentru asigurarea mobilităţii chiar și pe cel mai dificil teren.

Potrivit informaţiilor oficiale, compania Focaccia Group se va ocupa de modificarea maşinilor. Aceasta le va instala corpurile luminoase de semnalizare corespunzătoare, le va aplica o livrea pe caroserie, le va adăuga staţii radio, dar şi compartimente speciale pentru păstrarea armelor în habitaclu.

În plus față de aceste îmbunătățiri, în particular SUV-urile, vor mai fi echipate cu un set de lanţuri antiderapante pentru drumuri alunecoase acoperite de zăpadă, asta pentru că Jimny va fi utilizat în zone greu accesibile de munte din Alpi și Apennine.

Motorul maşinilor de poliţie este unul standard de 1.5 litri cu 102 CP şi 130 Nm de cuplu.

Vezi şi: (video) Noul Suzuki Jimny, Maşina Urbană a anului 2019, poate fi comandat şi în Moldova. Detalii şi preţuri

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/