(video) Noul Toyota Land Cruiser 300 făcut din piese LEGO la fel cântărește peste două tone

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Toyota Land Cruiser 300 a fost un SUV iconic de lungă durată a Emiratelor Arabe Unite, dobândind statutul legendar în rândul pasionaților de automobile. 

Acum, distribuitorul oficial Al-Futtaim Toyota a imortalizat cea mai nouă versiune a sa într-un model LEGO de dimensiuni similare!

Proiectul, comandat de Al-Futtaim Toyota, este unul dintre cele mai mari modele LEGO realizate vreodată de un constructor certificat LEGO în Emiratele Arabe Unite. S-au folosit peste 440.000 de piese şi un cadru special pentru a realiza construcţia de 2.050 kg, ceea ce îl face aproape identic cu cel real. 

Pentru comparaţie, greutatea maşinii cu V6 pe benzină variază între 2.635 şi 2.680 kg, iar a celei cu V6 diesel între 2.695 şi 2.715 kg.

În plus, versiunea LEGO oglindește perfect dimensiunile mașinii, ambele având 4.950 mm în lungime şi 1.980 mm pe lăţime. A fost nevoie de forţele unei echipe formate din 12 membri şi 2.688 de ore de muncă.

Modelul neobişnuit va putea fi văzut în Dubai Mall până pe 15 decembrie, alături de cel real.

Vezi neapărat:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/