(video) Novitec face mai interesant singurul actual Ferrari cu motor V6

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Modelul Ferrari 296 a luat cu asalt inimile pasionaților de mașini sport cu tehnologia sa hibridă inovatoare. Atelierul de tuning Novitec face mașina rapidă cu motor central mai spectaculoasă, inclusiv mai gălăgioasă.

Componentele suplimentare pentru caroserie sunt realizate din carbon cu structură expusă și oferă modelului cu două locuri un aspect mai palpitant. În plus, datorită reglării fine în tunelul eolian, acestea cresc și forța de apăsare aerodinamică, rezultând o stabilitate a manevrabilității optimizată în continuare.

În colaborare cu producătorul american de jante Vossen s-a dezvoltat o combinație personalizată de anvelope/jante de 21 și 22 de inchi, care utilizează perfect spațiul din puțurile roților. O suspensie coilover sau arcuri sport custom oferă mașinii o manevrabilitate mai bună și o gardă la sol redusă cu 35 mm. Un NOVITEC front lift system poate ridica puntea frontală cu 40 mm.

Novitec oferă, de asemenea, un upgrade profesional pentru motorul V6 twin-turbo al mașinii sport hibride. Niște custom turbo inlets-uri, împreună cu un eșapament de înaltă performanță (din oțel sau inconel, placarea cu aur fin 999 și supape active fiind opțiuni) și catalizatori sport, oferă 38 CP. Ca urmare, unitatea de propulsie oferă maximum 868 CP, fără intervenții la partea electrică.

Opțiunile exclusive pentru interior completează gama de produse Novitec pentru mașina sport italiană. În acest scop, compania utilizează cele mai bune piei și Alcantara într-o varietate aproape infinită de culori.

Modificările anunțate sunt valabile atât pentru Ferrari 296 GTB, cât și pentru 296 GTS.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise