(video) Nu mergeți într-acolo! Blocaj în serpentinele de la intrarea în raionul Hîncești!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe traseul Chișinău-Hîncești, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei, în serpentinele de la hotarul raioanelor Ialoveni și Hîncești, se ”circulă” cu mare dificultate. Echipajele de poliție sunt la fața locului pentru a acorda ajutor.

Imagini video publicate de poliție arată că sunt mai multe mașini blocate anume în serpentine. Conducătorii auto au decis să înainteze în ciuda faptului că traseul este înzăpezit și nu a fost curățat, în ciuda recomandărilor autorităților!

Când va dispărea blocajul deocamdată nu este clar, căci autospecialele care sunt menite să intervină pentru a înlătura zăpada ar putea întâmpina, la fel, probleme în abordarea sectorului de drum în rampă/pantă.

În total, peste 560 de polițiști sunt implicați la moment în menținerea securității circulației rutiere pe teritoriul țării. Pe parcursul nopții echipe din toată țara au intervenit în 159 de situații create de condițiile meteo.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/