(video) Nu s-au putut evita?! Accidente la intrarea pe podul străzii Mihai Viteazul testează nervii şoferilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Detalii despre accident:

„A parvenit informația la serviciul unic 112 precum că pe strada M. Viteazul s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Implicate au fost un Hyundai şi un Mercedes-Benz. Nimeni nu a avut de pătimit. Unul din șoferi și-a recunoscut vina și urmează conform p. 13 din RCR să se deplaseze la sediul accidente rutiere. Șoferul vinovat va fi sancționat conform legislației în vigoare.”

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei

Ambuteiaje matinale infernale în Chişinău. Şi au apărut nu doar din cauza unor lucrări de infrastructură rutieră care au loc în diverse locaţii, mai ales pe podul de pe strada Mihai Viteazul, ci şi din cauza producerii unor accidente. Deşi marea majoritate sunt minore, şoferii implicaţi refuză să elibereze rapid drumul, dând în schimb telefoane şi umblând ici-colo.

Iată unul care s-a întâmplat în această dimineaţă la intrarea pe podul de pe strada Mihai Viteazul. Nervii unor şoferi se arată prin intensitatea aplicării claxonului.

VIDEO: facebook.com/iurie.hodorogea

Şi aseară, în oră de vârf, s-a înregistrat un accident similar în acelaşi loc:

Amintim şoferilor implicaţi în accidente minore şi care formează un obstacol despre procedura de constatare amiabilă (valabilă pentru doar două vehicule implicate). Fotografiați rapid maşinile şi deteriorările din mai multe unghiuri, după care eliberaţi zona mutându-vă în alt loc unde nu sunteți un impediment.

Ulterior purcedeți la completarea formularului pentru constatarea amiabilă a accidentului, împreună cu cealaltă parte implicată. În caz contrar, dacă se aşteaptă poliţia la faţa locului, vinovatul ia suplimentar amendă şi puncte de penalizare!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/