(video) Ofertă pentru preşedintele Erdogan: “Cumpăraţi un elicopter AURUS şi primiţi o maşină gratuit”

În aceste zile, în perioada 27 august -1 septembrie, la Moscova se desfăşoară a 14-a ediţie a Salonului internațional aerospaţial MAKS, eveniment organizat sub patronajul preşedintelui Putin. Acesta cuprinde atât prezentări de noutăţi din industrie, cât şi show-uri în aer liber.

Ediţia din acest an a fost deschisă de preşedintele rus alături de cel turc, Recep Tayyip Erdogan, care a întreprins o vizită oficială în Federaţia Rusă exact în această perioadă.

Vezi şi: (video) Coloana oficială a preşedintelui Turciei, văzută de şoferi şi pietoni. Din ce maşini e compusă

MAKS 2019 a fost şi platforma de prezentare în premieră a primului “elicopter AURUS”, despre care tot se vehicula anterior, încă din vara anului 2018. Acesta este de model Ansat, dar făcut în colaborare cu creatorii maşinilor AURUS de la institutul NAMI, în particular în ce priveşte designul şi confortul interior.

Elicopterul din imagini are cea mai mare cabină din segmentul său. Se menţionează că experții noii mărci auto, cu ajutorul unei modelări computerizate, au dezvoltat soluțiile ergonomice optime pentru elicopter, după care au efectuat teste cu persoane cu caracteristici antropometrice diferite. La bord poate lua până la cinci pasageri, pentru doi dintre care chiar există scaune individuale.

Modelul Ansat este produs din 2013 la uzina de elicoptere din oraşul Kazan. De propulsie răspund două motoare Pratt & Whitney PW-207K de origine americană, fiecare cu câte 630 de CP.

Pe lângă noul AURUS Senat, președintelui turc i-a fost arătat şi acest elicopter, timp în care a primit şi o ofertă pentru care a căzut de acord: dacă cumpără un astfel de aparat de zbor pentru 8 milioane de dolari în schimb, primeşte bonus un sedan, a cărui preţ a fost anunţat la deschiderea recentă a primului showroom.

Vezi şi: (video) Marketing marca Dmitrii Medvedev. Cum a fost motivat un preşedinte să-şi cumpere întreaga gamă de modele AURUS

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/