(video) Marketing marca Dmitrii Medvedev. Cum a fost motivat un preşedinte să-şi cumpere întreaga gamă de modele AURUS

Turkmenistanul este prima ţară care intenționează în mod oficial să achiziționeze întreaga linie de modele reprezentative pe care le va avea în portofoliu noua marcă rusească AURUS.

Un exemplar special al sedanului Senat S600 a fost demonstrat astăzi în faţa preşedintelui statului oriental Gurbangulî Berdîmuhamedov, în cadrul primului Caspian Economic Forum organizat în oraşul de coastă Awaza.

Promovarea a fost asigurată chiar de premierul Federaţiei Ruse Dmitrii Medvedev, care, spre surprinderea multora, nu a venit la faţa locului cu a sa limuzină AURUS.

Cei doi oficiali şi-au dat întâlnire înainte de eveniment. Împreună au inspectat un AURUS Senat într-o culoare albă lucioasă numit lustre white, care a fost aplicată special pe maşină pentru că se ştia în ce ţară urma să fie adusă. Liderul turkmen și prim-ministrul Federației Ruse au discutat o vreme despre caracteristicile mașinii, după care, fără multe alte întrebări pentru a afla alte detalii, Berdîmuhamedov a declarat că Așgabat-ul intenționează să obțină întreaga linie de modele AURUS, iar ca reacţie Medvedev a spus că cererea a fost acceptată.

Apropiindu-se de mașină, Dmitrii Medvedev i-a explicat că mașina prezentată este o “opțiune simplă”, în timp ce pentru liderii statelor există o “opțiune specială”. Apoi, președintele Turkmenistanului a ajuns în spatele volanului și a inspectat habitaclul din interior, inclusiv de pe bancheta din spate, observând şi remarcând numărul mare de tehnologii digitale. După ce a părăsit mașina, el a remarcat din nou cu satisfacție meritele mașinii rusești: un habitaclu bun, aspect elegant și “preț corect”.

Exprimându-și intenția de a cumpăra automobile marca AURUS, o atenție specială dictatorului i-a atras culoarea și dimensiunea mare a grilei radiatorului, perfecte în opinia lui pentru exploatare într-o ţară cu o climă fierbinte.

“Culoarea, știm, albă ar trebui să fie”, a declarat Medvedev cu un zâmbet. “Dacă trebuie să facem o cerere, o comandă, o vom face”, a spus liderul turkmen. “Cuvintele dvs sunt deja o cerere”, a răspuns prim-ministrul rus.

Ambii interlocutori au convenit că toate întrebările cu privire la achiziționarea de autoturisme vor fi soluționate ulterior de reprezentanții ministerelor relevante.

Vezi şi: (video) Putin nu şi-a adus AURUS-ul în extremul orient. Cu ce maşină a venit la întâlnirea cu Kim Jong-un

https://www.youtube.com/watch?v=ZHt7ugb9VK4

Vezi primul accident cu un AURUS, care s-a întâmplat pe celălalt mal al Mării Caspice, chiar cu câteva ore mai devreme: (video) Primul accident cu „limuzina lui Putin”

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/