(video) Opel marchează 120 de ani de când a început să producă automobile

În acest an se împlinesc 12 decenii de când Opel a început să producă şi automobile pe lângă biciclete – 120 de ani plini de povești de dragoste. Povești despre autovehicule clasice precum Opel Manta și Opel Kadett, dar și despre aventurile unor fani încăpățânați, care nici nu vor să audă de alte mărci.

Toate acestea sunt adunate și sărbătorite într-o serie de trei filmuleţe pregătite cu această ocazie.

Totul începe cu un scurt rezumat al celor 120 de ani de producție auto în mai puțin de un minut. O călătorie rapidă prin istoria Opel – la propriu. Printre principalele personaje se numără Opel Patent Motor Car “System Lutzmann” din 1899, un Opel Kapitän și un Opel GT. Aceste modele clasice fac parte din poveste, la fel ca și actualul model vârf de gamă – Opel Insignia.

Încă de la început, producătorul auto din Rüsselsheim s-a angajat să dezvolte autovehicule cât mai eficiente, făcându-le accesibile pentru un public larg.

Aproape 30 de modele vor fi puse în scenă în mod unic în aceste videoclipuri. Locul filmării este uzina Opel din Rüsselsheim. Aceasta joacă un rol principal și în al doilea videoclip, în care sunt aduse în lumină detalii despre marcă de la A, cum ar fi Adam Opel, și până la Z de la Zeitgeist (spiritul vremii). De exemplu, generații diferite ale modelului Corsa GSi străbat străzile din jurul fabricii.

Al treilea film aduce la viață jocul de cărți “Quartett”. Printre jucători se numără producătorul muzical Moses Pelham, prezentatorul Det Müller, actrița Emily Cox, câștigătorul cursei de la Le Mans și ambasadorul mărcii Opel Jockel Winkelhock, pilotul de curse și prezentatorul TV Tiff Needell, directorul departamentului Opel Autovehicule performante și Motorsport Volker Strycek, jurnalistul și creatorul de conținut pe YouTube Matt Robinson, precum și pilotul de raliu și angajatul Opel Kathi Mauer.

Acestora li se alătură Rieke van Manta, un fan Opel extraordinar. Aceasta arată lumii pasiunea pe care o poartă mărcii prin tatuaje cu autovehiculul ei Manta, inscripția, levierul cutiei de viteze și numele.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/