(video) Noul BRABUS 900 XLP propune 900 de cai putere şi o gardă la sol de jumătate de metru

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning BRABUS continuă să prezinte automobile interesante, custom, pe baza unui propulsor custom cu 900 de CP. După impresionantul CRAWLER, o versiune limitată pentru modelul pickup XLP, pe bază de G-Class, se va găsi în garajul a doar 10 oameni de pe planetă!

Caracteristici cheie:

  • Este făcut pe bază de Mercedes-AMG G 63 (W463A) şi va exista în doar 10 exemplare.
  • Dispune sub capotă de propulsorul BRABUS 900 ROCKET V8 biturbo de 4.5 litri, despre care am scris pe blog deja de nenumărate ori. A fost modificat din cel standard de 4.0 litri pentru a produce 900 CP la 6.200 rpm şi 1.250 Nm de la 2.900 rpm, cuplul fiind însă limitat electronic la 1.050 Nm pentru a proteja trenul de rulare. Este conectat la un eşapament sport de înaltă performanţă.
  • Treptele cutiei de viteze automate cu nouă trepte pot fi comutate şi manual prin noile padele din carbon din spatele volanului. Poate realiza 0-100 km/h în 4.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 210 km/h din cauza anvelopelor all-terrain.
  • Pentru a transforma SUV-ul într-un pickup a fost dezvoltat un modul special pentru cadrul din oțel al maşinii. Acesta întinde ampatamentul cu 50 de centimetri, păstrând în același timp rigiditatea torsională ridicată a cadrului. Capătul din spate al cabinei este format dintr-un nou perete cu lunetă încălzită. Bena îl face cu 68.9 cm mai lung decât un G 63 standard fără roată de rezervă, în total măsurând 5.31 metri.
  • La exterior dispune de pachetul BRABUS WIDESTAR, care îl face mai lat cu 11.6 centimetri decât un standard G 63 AMG. Extensiile sunt fabricate din fibră de carbon.
  • Un troliu cu o capacitate de 4.5 tone este integrat în partea frontală a maşinii, iar nişte trepte laterale retractabile electric sunt oferite ca opţiune. Deasupra parbrizului poate fi instalat un deflector de vânt din carbon, care are integrate alte patru corpuri de iluminat LED.
  • Garda la sol de 49 de centimetri este asigurată de o suspensie heavy-duty cu punți portal. Componentele necesare pentru aceasta, cum ar fi noul sub-cadru integral și brațele de control, sunt produse din aluminiu de înaltă rezistență cu ajutorul tehnologiei CNC de ultimă oră.
  • De asemenea, BRABUS a dezvoltat o versiune personalizată a suspensiei coilover BRABUS Ride Control, special pentru șasiul ridicat. Prin simpla apăsare a unui buton din habitaclu, șoferul poate modifica setările amortizoarelor folosind funcția standard de reglare a suspensiei DYNAMIC SELECT a actualului Mercedes G-Class. În plus, poate fi ajustată și garda la sol a suspensiei din aluminiu cu acoperire din titan.
  • Caracteristica de identificare vizuală a șasiului sunt noile jante BRABUS Monoblock Z HD care au fost adaptate punților portal. Aceste aliaje sunt proiectate pentru rezistență maximă și în mărime de 9.5Jx22 sunt acoperite cu anvelope pirelli Scorpion ATR all-terrain de dimensiuni 325/55 R 22.
  • Magazinul de tapițerii al companiei poate crea un interior personalizat BRABUS MASTERPIECE pentru fiecare vehicul, proiectat în baza dorințelor personale ale proprietarului vehiculului. Pentru a face intrarea și ieșirea mai ușoară, ușile din spate sunt modificate astfel încât să se deschidă la un unghi de până la 90 de grade. Pasagerii din spate sunt ținuți la curent cu privire la destinație, temperatura exterioară și viteza prin trei manometre, care au fost integrate elegant în tavan cu ajutorul unei console personalizate.
  • Vehiculul prezentat în fotografii a fost tapițat cu cea mai fină piele în Mondial Black pentru a contrasta cu finisajul special de vopsea gri. Dispune şi de un ceas de la Panerai, care imită celebrul cronograf LUMINOR. Un pachet extins din carbon și componente din aluminiu personalizate adaugă atingeri sportive.

Preţul de start al maşinii este de 658.625 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/