(video) Operațiunea Girofarul organizată în Hîncești demonstrează că mulți șoferi habar nu au de RCR

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Una dintre primele operațiuni „Girofarul”din acest an a fost desfășurată de curând în municipiul Hîncești. Autospeciale de intervenție au conectat semnalele luminoase și acustice speciale, verificând responsabilitatea conducătorilor auto și a pietonilor.

Și ce să vezi? Unii nici în 2024 nu cunosc prevederile RCR în acest sens, fie le ignoră! Despre ce fel de bună știință a regulilor poate fi vorba, dacă nici de unele elementare nu se țin cont?

Poliția amintește repetat șoferilor și pietonilor să fie conștienți de importanța acordării priorității vehiculelor de urgență. De asemenea, fiecare participant la trafic trebuie să fie pregătit să reacționeze corespunzător și în timp util în astfel de situații.

Cedarea trecerii mijloacelor de transport cu regim prioritar poate salva vieți și poate asigura o intervenție rapidă și eficientă în situații critice! Nu uita că viața fiecărui om contează. Mâine tu poți fi cel care are nevoie de ajutor!

Vezi și: (foto) Mașinile, de care unor şoferi moldoveni le este frică mai mult decât de cele ale poliţiei, au primit girofaruri

Cmentariile sunt închise