(video) Oportunitate pentru fani! Iată unde puteți explora în detalii cel mai nou Porsche 911 GT3 RS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Oportunitate unică pentru fanii mărcii și modelului! În noul pop-up showroom Porsche din spatele Universității Pedagogice de Stat a fost expus un proaspăt adus Porsche 911 GT3 RS de ultimă generație. Orice doritor poate merge să vadă îndeaproape acest automobil super sport cu forme duse spre extreme.

Modelul este propulsat de un benzinar boxer aspirat natural de 4.0 litri care produce 525 CP şi 465 Nm, suficient pentru a fi capabil de 0-100 km/h în 3.2 secunde și o viteză maximă de 296 km/h. Motorul îi este cuplat la o cutie PDK cu şapte trepte fulgerător de rapidă, în timp ce tracţiunea este pe puntea din spate, aceasta fiind şi directoare.

Şi iese în evidenţă nu doar aripa masivă posterioară cu sistem DRS integrat, ci şi o serie de elemente personalizate. Printre acestea se numără, în cazul acestui exemplar, vopseaua Mint Green în combinație cu accente de culoare roșie, inclusiv jante roșii!

Prețul de start al modelului în Republica Moldova este de 251.500 de euro!

@taycan_topchik

Mint Green Porsche 911 GT3 RS (992) – A unique, exclusive spec recently placed in the showroom 👀🔥 #porsche #911 #911gt3rs #GT3rs #chisinau #moldova #fy

♬ оригинальный звук – user94917077415

Amintim că această săptămână e ultima în care acest pop-up showroom funcționează! Și această ultimă săptămână este mai specială pentru că veți avea ocazia cel puțin să comparați vizual un GT3 RS, un GT3 și un 911 Sport Classic!

Vezi și: (video) Reportaj special: Noua generație Panamera și conceptul de pop-up showroom Porsche

Vezi aici cum arată primul Porsche 911 GT3 RS ajuns în Republica Moldova acum un an.

Cmentariile sunt închise