(video) Păstraţi distanţa! Accident cu implicarea unui Ford Mustang lângă Cricova

Deşi nu s-a mai întâmplat să auzim despre vreun caz scos la iveală în spaţiul public, acesta ar fi poate primul accident rutier cu implicarea unui coupe sport Ford Mustang pe teritoriul Republicii Moldova. De altfel, nici nu avem aşa de multe exemplare care să circule pe străzi, de unde şi probabilitatea celor spuse este mai mare.

S-a întâmplat incidentul cu pricina în weekend-ul care a trecut, lângă intrarea în localitatea Cricova, practic în sensul giratoriu de lângă nodul rutier local. Imaginile surprinse de o cameră de bord arată un Mustang roşietic oprit în spatele unui Opel şi pus pe avarii.

Autorul imaginilor video ne-a comunicat că accidentul nu a fost totuşi unul grav, deşi automobilele erau lipite între ele. Cel mai probabil s-a deschis capota Mustang-ului pentru a se verifica dacă e tot ok cu motorul.

https://www.facebook.com/maxim.chiriac.733/videos/332401817749055/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-atentie-soferi-iata-de-ce-trebuie-pastrata-distanta-mai-ales-in-preajma-trecerilor-pentru-pietoni/

https://autoblog.md/video-inp-ne-indeamna-sa-pastram-distanta-si-sa-adaptam-viteza-trafic-cu-un-spot-emotionant/

https://autoblog.md/video-un-nou-accident-din-imprudenta-momentul-impactului-dintr-o-intersectie-din-chisinau/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/