(video) Pericol public! Un şofer de 21 de ani a arătat că poate merge cu peste 120 km/h prin parcul Valea Morilor

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un tânăr şi neliniștit şofer a fost identificat că pune în pericol siguranţa publică, şi nu doar pe străzile din capitală! Acesta, fiind urmărit de sute de oameni pe Instagram şi TikTok, nu a ezitat să le arate că poate depăşi limitele, semn că este dispus să achite şi eventualele amenzi care nu-l ustură.

Şoferul de 21 de ani şi-a luat câţiva prieteni la bordul unui Mercedes-Benz S 500 (W 220) şi a intrat cu acesta în parcul Valea Morilor, deşi în 2020 ni s-a spus de la Primărie că accesul maşinilor va fi blocat în zonă. Acolo l-a accelerat până la viteze de peste 120 km/h şi încă personal filmând asta!

Acțiunile ar fi avut loc în noaptea de 27 septembrie. Imaginile le-am primit de la un cititor care şi-a dorit să rămână anonim.

VIDEO: autoblog.md

Iar cel mai recent şi-a etalat V8-ul printr-o curte de blocuri, unde a demonstrat din nou că-i place viteza, fiind indiferent de faptul că un copil sau un animal i-ar fi putut ieşi pe neașteptate în cale.

Mercedes-ul cu pricina

Vezi şi:

1 Comentariu
  1. […] Şoferul de 21 de ani şi-a luat câţiva prieteni la bordul unui Mercedes-Benz S 500 (W 220) şi a intrat cu acesta în parcul Valea Morilor, deşi în 2020 Primăria a precizat că accesul maşinilor va fi blocat în zonă. Acolo l-a accelerat până la viteze de peste 120 km/h şi încă personal filmând asta, scrie autoblog.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata