(video) Plângere la adresa redacției noastre pe un vitezoman din Orhei. Riscă să comită un accident grav

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

L-a adresa redacției noastre a parvenit o plângere care conține și un mesaj de avertizare pentru multă lume. Nu știm dacă l-a recepționat și IP Orhei, însă cu siguranță autoritățile locale îl vor lua în seamă.

Curios ar fi să aflăm dacă are actele în regulă sau dacă în genere are un permis.

Vitezoman din Orhei

„Buna seara. Acest individ pe nume Victor Galeșco este un tânăr periculos din Orhei. Ceva timp în urmă am găsit prin prieteni contul acestuia de Instagram (vialescox7). Nu dă un exemplu bun celor peste 300 de urmăritori ai lui. Merge prin oraș, se vede pe video cu 110-120 km/h, pe drumuri naționale cu 213 km/h. Luați măsuri vă rog.”

Un alt mesaj: „Bună dimineața. Acest individ zboară prin oraș cu BMW-ul lui (nr. de înmatriculare AMI 321). Eram cu un picior pe zebră lângă copilașii mei și acest teribilist avea peste 100 km/h. Merge cu viteză și se filmează, dar ce să mai zic când nu filmează. Așa e moda acum, să se laude cine e mai teribilist? Strașnic!”

Drept probe ale comportamentului său pe drumuri publice ne-au fost trimise ”extrase” din activitatea sa de șofer, publicate pe pagina sa de Instagram.

VIDEO: instagram.com/vialescox7

Anul trecut IP Orhei s-a clarificat cu doi vitezomani care se luau și la întrecere prin municipiu:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise