(video) Poliţia cu adevărat nu-i poate face nimic? Fostul angajat al INP, surprins cum circulă ilegal în continuare

0

Conducătorul auto originar din raionul Glodeni, despre care am scris recent că circulase cu o maşină cu numere ilegale prin Chişinău, fiind fost angajat al INP, a apărut din nou în centrul atenţiei în regiunea unde locuieşte. Un şofer l-a surprins astăzi în oraşul Glodeni cu o cameră de bord cum stătea la taifas cu nişte foşti colegi de-ai săi.

Martorul ocular ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei, fiind surprins şi revoltat că “individul în cauză așa și circulă mai departe fără numere la maşina sa, singur s-a oprit la un echipaj de poliție și discuta cu inspectorii”.

De notat că anterior SUV-ul său de culoare neagră şi de model Audi Q7 a fost reţinut şi dus la o parcare din Orhei, însă a doua zi i-au fost date cheile înapoi și la fel mai departe se deplasează prin ţară fără numere de înmatriculare și documente.

Anterior cititorul ne-a mai comunicat că, deşi “merge cu viteză, fără numere de înmatriculare, fără documente, majoritatea polițiștilor îl știu că are probleme și nu-i fac nimic”.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-sofer-a-fost-oprit-de-o-patrula-inp-in-raionul-soldanesti-pentru-un-stop-defect-iata-ce-a-urmat/

https://autoblog.md/video-politistii-care-nu-iau-mita-si-denunta-conducatorii-auto-ar-putea-primi-premii-ce-crede-seful-mai-despre-asta/

https://autoblog.md/video-si-audi-s-ar-uimi-de-o-astfel-de-escrocherie-cu-cat-se-vinde-un-suv-nou-printr-un-anunt-din-moldova-si-cat-costa-real/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/