(video) Poliția extinde căutările fetei dispărute din Orhei în alt raion și îl arată pe șoferul în mașina căruia a urcat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii în comun cu colegii altor subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici continuă căutările fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei.

Au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești. Se solicită suport suplimentar din partea oricărui doritor de a fi implicat în căutări. Oamenii legii continuă investigarea cazului, iar șoferul mașinii în care a urcat fata refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Apropo, ieri, 19 aprilie, magistrații de la Judecătoria Orhei au dat curs solicitării procurorilor. Șoferul suspect a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este învinuit de „răpirea unei persoane”! Acestuia i se incriminează infracțiunile prevăzute la articolul 164 din Codul penal și anume „Răpirea unei persoane”. Fapta se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 ani.

Contextual dispariției tinerei de 19 ani de pe o stradă din Orhei, poliția mai face apel către cetățeni, în special către femei. Se cere sesizarea de urgență a poliției de către oricine a avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat!

Este vorba despre șoferul în mașina căruia a urcat fata în acea seară. În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. În timp, bărbatul s-a schimbat fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade.

Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata. Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați numărul de telefon 060033442. Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor!

Cmentariile sunt închise