(video) Poliția solicită repetat suport după dispariția unei tinere din Orhei. Șoferul suspect nu colaborează

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) IP Orhei ne-a comunicat că tânăra aștepta mașina pe strada 31 august 1989 (strada de intrare în oraș). Destinația era căminul de pe strada Vasile Lupu din Orhei (strada centrală din oraș).


De cinci zile, polițiștii sunt în alertă și caută neîncetat o tânără dispărută de pe o stradă din Orhei. Aceasta a urcat într-o mașină de ocazie. După a încetat să mai răspundă la apeluri. La destinație nu a mai ajuns!

Abia aseară mașina în care a urcat fata a fost localizată, iar șoferul acesteia identificat și găsit. S-a întâmplat după ce polițiștii au oprit și verificat fiecare automobil de aceeași marcă, căci numărul de înmatriculare la foarte multe camere de supraveghere nu era vizibil.

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, dar fata încă nu a fost găsită. Acesta, în mod ciudat, nu colaborează cu ancheta! La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ar ajuta la localizarea acesteia.

Fata este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații din raionul Orhei.

Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ne-ar fi clare circumstanțele.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, colegii din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei.

Se solicită în continuare suportul cetățenilor!

Vezi și: (video) Tânăra lovită pe trecerea de pietoni din satul Călugăr ar fi fost însărcinată, iar șoferul nu a fost reținut

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise