(video) Poliţia nu a fost invitată, dar a venit! Întâlnire auto cu multiple încălcări în parcarea unui magazin din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sâmbătă, în parcarea Kaufland de pe strada Nicolae Testemiţanu, s-a organizat un eveniment auto cu participarea a zeci de maşini, predominant sport, dar şi a multor tineri care au aflat de undeva despre el şi au venit să le vadă, o bună parte dintre ei fiind minori.

Dat fiind faptul că evenimentul nu s-a anunţat din timp prin careva canale oficiale de comunicare în masă şi un organizator al petrecerii nu este cunoscut, se poate afirma că acesta s-a desfăşurat fără vreo autorizaţie, cu alte cuvine ilegal, dar şi cu o mulţime de încălcări, care sunt văzute, evident, drept un lucru normal de către adepţii unei astfel de culturi auto.

De la faţa locului există în spaţiul online o mulţime de imagini şi tot atâtea ne-au fost expediate şi la adresa redacţiei. Câteva dintre ele arată şi poliţie “invitată”, fapt care ne-a atras atenţia.

Conform datelor obţinute de la INSP, la faţa locului a venit poliţia în urma unui apel efectuat la 112, fiind înregistrată o plângere cu privire la zgomot şi dezordine.

Un echipaj a sosit la faţa locului, dar membrii săi nu au putut face nimic decât să solicite careva întăriri, asta pentru că în parcare se desfăşurau inclusiv un soi de raliuri, pe lângă demonstraţii de comportament agresiv la volan, ceea ce este contrar legii!

La faţa locului au fost sancţionaţi cel puţin doi conducători auto.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Kaufland Moldova Cristina Aramă ne-a declarat că magazinul nu a emis vreo autorizaţie, nu a acordat vreo permisiune pentru desfăşurarea evenimentului pe teritoriul său. Astfel fiind spuse, poate fi constatată şi o ocupare abuzivă a acestei parcări private cu acces public.

„A fost alertată poliția de către administrația magazinului imediat ce a fost sesizată organizarea unui eveniment în parcarea Kaufland. Ba mai mult, totul s-a desfășurat foarte rapid, organizatorii “anonimi” și participanții la eveniment venind concomitent. Organizatorii au reușit să evite chiar și niște denivelatoare artificiale. Urmează să întreprindem acțiuni care ar contracara organizarea pe viitor a unor astfel de evenimente ilegale.”

Cristina Aramă

În comentariile unor postări la subiect există exprimate şi nemulţumiri din partea unor clienţi Kaufland. Aceştia nu numai că nu aveau unde să-şi parcheze maşinile proprii, ci şi s-au arătat indignaţi de mizeria lăsată după ce toţi petrecăreţii au şters putina.

Cmentariile sunt închise