(video) Porsche Taycan a devenit posesorul unui record Guinness pentru cel mai îndelungat drift continuu – 42 km

Porsche Taycan a intrat în Guinness World Records pentru cel mai îndelungat derapaj cu un vehicul electric. Scena recordului mondial a fost Porsche Experience Centre (PEC) Hockenheimring.

Instructorul Porsche Dennis Retera a făcut 210 tururi pe cercul de drift, lung de 200 de metri, fără ca roțile frontale să meargă vreodată în aceeași direcție cu curba. După 55 de minute, expertul a “plonjat” pe o distanţă totală de 42,171 de kilometri.

Prin parcurgerea acestei distanțe maraton, Retera a obținut recordul mondial pentru cel mai lung derapaj continuu făcut într-o mașină electrică. Viteza medie a fost de 46 km/h. Recordul a fost realizat cu versiunea cu tracțiune spate a noului Taycan, care deocamdată este deja în vânzare în China.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cu-un-bmw-m5-s-stabilit-un-record-guinness-drift-continuu-timp-de-opt-ore/
https://autoblog.md/video-nu-concurenti-nissan-gt-r-este-cea-mai-rapida-masina-din-lume-pentru-drift/
https://autoblog.md/video-ford-mustang-a-ajuns-in-cartea-recordurilor-pentru-cel-mai-mare-desen-facut-cu-ajutorul-pneurilor/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/