(video) Premieră: Lamborghini Squadra Corse a construit noul Huracan Super Trofeo EVO2

Divizia Squadra Corse a companiei Lamborghini a construit și a prezentat astăzi noul model de curse Huracan Super Trofeo EVO2. Mașina va fi utilizată în fiecare dintre cele trei serii de curse continentale Super Trofeo, începând din 2022, având un look ireal, demn de conceptul Racing in Style.

https://www.youtube.com/watch?v=n1wILgM8L90

Caracteristici cheie:

  • Apare la șapte ani de la introducerea primului Huracan Super Trofeo.
  • Rafinări radicale aerodinamice și un design fără compromisuri marca Lamborghini Centro Stile fac din nou Huracan Super Trofeo EVO2 cea mai performantă versiune care a concurat vreodată în seria one-make, care în 2021 a contestat cel de-al 13-lea sezon.
  • Din 2009, 950 de piloți au concurat în Super Trofeo, în peste 310 ore, pe cele mai prestigioase piste din lume. În aprilie 2021 s-a vândut a 400-a mașină de curse Huracan, iar cu noutatea target-ul setat este a atinge 500 de mașini vândute, minim.
  • Aerodinamica și designul sunt domeniile în care Squadra Corse și Centro Stile s-au concentrat cel mai mult. Din punct de vedere estetic, Huracan Super Trofeo EVO2 duce la extrem designul generațiilor anterioare, anticipând elementele de stil care vor debuta pe mașinile stradale în următorii ani! 
  • Capătul frontal a suferit o schimbare radicală, oferind blocuri optice LED de intensitate ridicată, cu un design hexagonal și o buză pronunțată “omega” care unește aripioarele din fibră de carbon și întărește legătura stilistică cu noul Huracan STO. De asemenea, sunt noi prizele de aer tip perdea, care optimizează fluxul de aer, menținându-l aderent pe părțile laterale, împreună cu o forță de apăsare sporită.
  • Partea din spate, dominată de aripa mare din fibră de carbon, a fost inspirată de minimalism și ușurință. Cadrele noilor grupuri de lumini LED aduc un omagiu designului Countach-ului și sunt susținute eficient de bara de protecție arcuită din fibră de carbon, care leagă armonios apendicele aerodinamice situate în spatele roților de aripioarele reproiectate ale difuzorului.
  • Inovații sunt, de asemenea, observate în numeroase componente ale caroseriei, cum ar fi panourile elementelor laterale și anexele aerodinamice spate menționate anterior, înlocuind materialele plastice cu fibră de carbon, menținând în același timp durabilitatea maximă în ceea ce privește costurile de funcționare. 
  • În plus, aripile posterioare sunt acum compuse dintr-un singur element, care include o parte a spoilerului lateral, pentru o continuitate optimă a suprafeței.
  • Sistemul de frânare, proiectat și dezvoltat de Squadra Corse, a suferit, de asemenea, modificări. Discurile frontale din oțel sunt mărite de la 380 la 390 mm, iar noile etriere pot găzdui tampoane cu un design nou și o suprafață mai mare pentru a optimiza performanța și consumul de carburant. 
  • Propulsia este încredințată motorului V10 aspirat natural de 5.2 litri, care oferă o putere maximă de 620 CP la 8.250 rpm și 570 Nm la 6.500 rpm, pentru a fi gestionat cu o cutie de viteze secvențială X-Trac cu șase trepte și combinată cu tracțiunea spate.
  • Noul Huracan Super Trofeo EVO2 își va face debutul public pe 28 mai în Le Castellet, cu ocazia celei de-a doua runde a Lamborghini Super Trofeo Europe. Prețul pentru piața europeană este de 250.000 de euro, fără taxe.
  • Apropo, clienții actuali vor avea posibilitatea de a actualiza modelul Huracan Super Trofeo EVO, la specificațiile lui EVO2, cu un kit dedicat disponibil de la începutul anului 2022!
Sunetul motorului fioros 😉
https://youtu.be/wrkcrCSM_M4

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/