(video) Premieră: Lynk & Co ZERO Concept va deveni primul electromobil al mărcii deja în 2021

Am mai descoperit o maşină interesantă care a fost prezentată la Salonul Auto internaţional de la Beijing, ediţia 2020, eveniment care s-a încheiat acum câteva zile. Este vorba despre Lynk & Co ZERO Concept – prototipul primului electromobil al mărcii!

Caracteristici cheie:

 • ZERO Concept este numit un vehicul electric de lux, care se va baza pe Sustainable Experience Architecture (SEA), o nouă platformă auto care va fi folosită ca bază pentru toate vehiculele electrice noi în cadrul portofoliului de modele a Geely Holding Group. În plus, arhitectura SEA își propune să fie prima de tip open source din lume, care va fi împărtășită cu alți producători terți de vehicule pentru ca aceştia să-şi poată dezvolta propriile vehicule electrice!
 • Arhitectura modulară poate fi folosită pentru maşini începând cu segmentul A şi până la unele de talie mare din segmentul D şi E. De asemenea, va avea o variantă dezvoltată pentru vehiculele utilitare ușoare, cu oferte de ambalare diferite, inclusiv cu tracţiune față, spate sau integrală.
 • Platforma a fost dezvoltată în ultimii trei ani la centrele de Cercetare și Dezvoltare din China, Suedia, Marea Britanie și Germania. Aplicarea SEA va avea beneficii de arhitectură comună pe care mărcile Geely le-au obținut deja cu platforma CMA, utilizată pe aproape 700.000 de vehicule livrate clienților până în prezent de la introducerea sa în 2018.
 • Geely Holding estimează că, pe termen scurt, sute de mii de vehicule pe bază de SEA vor fi produse în China, cu o cifră urcând considerabil în rampă, pe termen lung, odată ce brandurile subsidiare vor introduce propriile produse bazate pe SEA.
 • ZERO Concept a fost proiectat în studioul de design a Lynk & Co din Göteborg, Suedia, cel care a produs deja renumita gamă de vehicule Lynk & Co, care s-au vândut deja în peste 300.000 de unități, doar pe piața chineză, de la prima introducere a SUV-ului 01 în 2018.
 • ZERO Concept este al doilea concept car de la Lynk & Co. Primul concept, CCC Concept Car, care a fost arătat în 2016, a stabilit direcția de design pentru brandul, deoarece a crescut de la un singur model botezat 01, la cinci modele diferite, inclusiv un SUV, un crossover, un SUV coupe și modele sedan.
 • Utilizarea arhitecturii SEA a oferit Lynk & Co Design posibilitatea de a crea un vehicul cu proporții perfecte, cu nişte console de dimensiuni reduse atât în față, cât și în spate, precum și un profil sportiv dinamic care se potrivește poziției ZERO Concept ca un coupe de performanță orientat spre tehnologie, cu un ampatament care atinge puțin sub 3.000 de mm în lungime.
 • Conceptul ZERO va intra în producție în 2021 și nu se va deosebi prea mult de automobilul din imagini. Va avea parte de actualizări OTA pentru tot ciclul de viaţă, alături de un sistem de inteligență artificială de top, care va sprijini interacțiunea vocală cu maşina.
 • Designul conceptului este realizat în stilul corporativ al Lynk și Co, însă printre caracteristicile mai deosebite se numără uşi fără rame pentru geamuri, mânere retractabile, un monitor central generos în cabină, suspensie pneumatică, etc.
 • Se preconizează că autonomia vehiculului de producție va depăși 700 km în cadrul ciclului NEDC, în timp ce performanța-i se va arăta printr-un timp de acceleraţie 0-100 km/h în sub 4.0 secunde.
 • Producţia-i va fi aranjată la o nouă fabrică din estul Chinei.
 • Va fi disponibil şi pe piaţa europeană!
Podcast cu Stefan Rosen, Senior Vice President Lynk & Co Design, după lansarea conceptului Lynk & Co Zero la Salonul Auto de la Beijing, despre trecutul, prezentul și viitorul brandului.

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/