(video) Premieră mondială: Noua generaţie BAC Mono – acum cu motor turbo

Briggs Automotive Company (BAC) a lansat oficial noul BAC Mono – o nouă generație de maşină super sport cu un singur loc, cu performanțe mai mari, mai ușoară și mai avansată în tehnologii, care este pe deplin omologată pentru a circula legal pe drumurile din întreaga Europă continentală și din lume.

Luând în calcul noua generație de Mono design DNA, văzut pentru prima dată pe BAC Mono R, noul venit ilustrează modul în care forma îmbunătățește funcția cu reduceri vizuale ale masei pe întregul corp, o parte frontală mai simplă și o înălțime mai mică creând un aspect general mai elegant, mai organic.

Caracteristicile acestei jucării:

  • Pentru prima dată, Mono îndeplinește cerinţele celui mai recent standard de emisii Euro 6D și reglementările privind zgomotul produs pentru a putea avea acces fără restricţii pe drumurile din Europa.
  • A primit un motor turbo în loc de unul natural aspirat, cu patru cilindri în linie şi un volum de 2.3 litri, poziţionat central, care produce 337 CP (+27 CP) şi peste 400 Nm de cuplu. Raportul putere/greutate este de 590 CP per tonă. Este realizat în parteneriat cu firma Mountune şi mai include un carter uscat care micşorează greutatea motorului și îmbunătățește centrul de greutate. Componentele de șasiu, transmisie și tren de rulare au fost de asemenea actualizate.
  • Cu tracţiune spate şi o cutie de viteze secvenţială semi-automată cu şase trepte poate face 0-97 km/h în 2.7 secunde şi poate rula cu maxim 273 km/h.
  • Maşina cântărește doar 570 kg (-10 kg), în ciuda numeroaselor adaosuri “sub piele”, în conformitate cu reglementările europene, datorită includerii unui număr de soluţii tehnologice avansate precum folosirea de grafen, diverşi aditivi inovativi şi un tip de jante realizate cu partenerul Autodesk, care cântăresc doar 2.2 kg fiecare.
  • Farurile montate central sunt o caracteristică distinctivă transmisă de la Mono R, care simplifică și partea frontală, în timp ce o reducere a înălțimii cu 20 mm și o creștere a lungimii cu 25 mm față de mașina din prima generație contribuie în continuare la aspectul mai elegant și mai ghemuit al lui Mono.
  • Nişte arcuri frontale ale roţilor mai eficiente din punct de vedere aerodinamic și nişte “sidepods”-uri mai late pe lateral pentru o răcire sporită sunt preluate de la Mono R, precum și un spoiler mai mare care se extinde peste arcurile roţilor posterioare. Pe partea inferioară a corpului, toate suprafețele sunt mai subțiri pentru a sculpta și devia fluxul de aer în mod eficient.
  • Noile lumini LED, oglinzi retrovizoare cu două braţe, un crash box posterior și o coadă mai îngustă care încorporează o nouă lampă LED care o combină pe cea anti ceaţă cu cea pentru deplasarea în marşarier completează aspectul nou, în timp ce interiorul rămâne perfect pentru personalizare la dorinţa clientului, cu un volan din carbon nou și mai ușor, alături de noi panouri laterale opţionale din acelaşi material.
  • Peste 40 din părţile componente ale maşinii sunt imprimate 3D.
  • Mecanismele de frânare standard conţin nişte etriere de frână de la AP Racing mai uşori, în timp ce opţional se pot monta mecanisme carbo-ceramice care reduc greutatea nesuspendată pe colţurile maşinii cu câte 2.55 kg.
  • BAC a scăzut centrul de greutate al mașinii și a îmbunătățit distribuția greutății la proporții aproape perfecte, datorită în parte creșterii volumului și repoziționării mai jos a rezervorului de combustibil. De asemenea, bateria a fost repoziționată în centrul mașinii, sub șofer, pentru un echilibru optim.
  • Geometria suspensiei a fost optimizată şi include amortizoare reglabile în două poziţii de la Öhlins.
  • Anvelopele sunt standard special omologate Pirelli Trofeo R.

Preţul de start al noului BAC Mono este de 165.950 de lire sterline în Marea Britanie.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Comunicat de presă integral cu mai multe detalii şi specificaţii:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/