(video) Premiera noii generaţii Skoda Octavia. Comentăm prezentarea direct din showroom-ul Skoda Moldova

Cea de-a patra generaţie a bestseller-ului Skoda se prezintă în această seară în capitala Republicii Cehe, Praga. Premiera va avea loc şi online, iar noi o vom comenta în direct, chiar din showroom-ul Skoda de la Chişinău!

Fiţi aproape de noi în această seară de la ora 19:45 pentru a afla primele detalii despre acest nou model care la sigur îi va cuceri pe mulţi! Staţi aproape!

Urmăriţi banner-ul de pe pagina principală AutoBlog.MD pentru a fi la curent cu momentul startului prezentării. De asemenea vă puteţi abona la canalul nostru de YouTube şi apăsa clopoţelul pentru a fi notificaţi când vom intra în direct!

Designul noii Octavia va fi unul absolut nou, însă recunoscut şi făcut cu inspiraţie de la alte modele din gamă. Aduce cu ea mai multe tehnologii noi, motorizări şi dotări care îi permit chiar să aspire spre segmentul de maşini premium! Şi da, noua Octavia devine al doilea model plug-in hybrid din gamă!

Ştim deja cum arată maşina şi avem primele informaţii oficiale:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/