(video) Premieră: Noul Ford Maverick Tremor – potrivit pentru ieşiri în off-road

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După succesul noului Maverick, Ford a decis să-l lanseze şi pe el cu un pachet off-road Tremor, unul dintre cele mai populare produse ale companiei. Noul Maverick Tremor este o opțiune de bază pentru cumpărătorii care caută o capacitate în off-road mai mare și un stil îndrăzneț în același pachet compact, care se potrivește confortabil vieții lor de zi cu zi în orașe, susținându-și, de asemenea, pasiunile în aer liber.

Caracteristici cheie:

  • Pachetul se combină cu maşinile în nivele de echipare XLT și Lariat. Opţiunea de sub capotă poate fi doar motorul EcoBoost de 2.0 litri (254 CP și 376 Nm), cuplat la o cutie automată cu opt trepte.
  • Pickup-ul compact se bazează pe pachetul FX4 Off-Road cu un sistem de tracțiune integrală nou pentru Maverick. Pe puntea din spate are o configuraţie cu dublu ambreiaj şi un diferenţial blocabil pentru a permite o mai mare capacitate în off-road. Soluţia permite ca tot cuplul rezervat pentru puntea din spate să fie trimis individual către oricare dintre roți.
  • Cinci moduri de condus selectabile facilitează adaptarea rapidă a capacității pe șosea și în off-road a lui Maverick Tremor.
  • Modelul vine şi cu un Trail Control exclusiv, care funcționează un cruise control pentru conducerea în off-road. Clienții selectează pur și simplu o viteză setată, apoi maşina gestionează singură accelerația și frânarea pentru a le permite şoferilor să se concentreze asupra direcției în condiții dificile precum noroiul sau murdăria.
  • Evident că dispune şi de arcuri și amortizoare diferite. Amortizoarele noi, împreună cu o creștere cu un inchi (25.4 mm) a gărzii la sol (aproape 240 mm), contribuie, de asemenea, la o poziție mai fermă. Unghiurile de atac, rampă şi degajare a maşinii sunt de 30.7, 19.9 şi 22.2 grade. Capacitatea off-road este întărită și mai mult de un răcitor de transmisie heavy-duty și semiarbori modernizaţi.
  • Sarcina utilă a benei constituie 544 de kg, iar capacitatea de tractare – 907 kg.
  • Maverick Tremor vine cu un finisaj unic al grilei, plus sigle, faruri și stopuri fumurii. Cele două inele de remorcare din față primesc accente caracteristice Tremor Orange. Pentru un aspect și mai îndrăzneț, clienții pot selecta pachetul Tremor Appearance disponibil, care include un acoperiș şi carcase de oglinzi retrovizoare vopsite în Carbonized Gray, precum și elemente grafice laterale negre pe capotă și pe caroserie.
  • Jantele unice de aluminiu de 17 inchi au un nou finisaj anodizat Tremor Orange și dark gray, în timp ce anvelopele standard pentru toate terenurile 235/65R17 A/T asigură o tracțiune mai bună. Nou mai este şortul frontal inferior, cu un unghi de abordare mai agresiv și plăci de protecție din oțel.
  • Designul îndrăzneț este redat şi în cabină, cu scaune finisate în Black Onyx, cu sigle Tremor cusute și accente-semnătură Tremor Orange. Consola centrală, deflectoarele de ventilație și mânerele ușilor sunt actualizate pentru a include și noua schemă de culori.

Pachetul Tremor costă doar alţi 2.995 de dolari, în timp ce pachetul Tremor Appearance – 1.495 de dolari. Ambele sunt disponibile pentru comandă din septembrie.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/