(video) Premieră: Noul Honda Passport TrailSport – pentru ieşiri în off-road

Honda Passport a suferit un facelift şi împreună cu el îşi face apariţia versiunea TrailSport, cea orientată spre off-road. Vor reuşi oare actualizările să-l facă mai popular?

Caracteristici cheie:

  • Noi sunt: barele de protecţie, grila radiatorului, aripile frontale şi capota, terminaţiile eşapamentului şi jantele. Apropo, dacă anterior în echipare de bază se ofereau unele de 20 de inci, cele mai mici sunt deja de 18 inci.
  • Schimbările din cabină se rezumă în mare măsură doar la cusăturile decorative și există, de asemenea, un sistem de alertă în caz de necuplare a centurilor și de uitare a pasagerilor minori pe bancheta din spate.
  • Linia de echipări a fost redusă: variantele Sport și Touring sunt excluse, rămân doar EX-L și Elite, plus cea nouă TrailSport – introdusă în premieră pe un model Honda.
  • Ce reprezintă un Passport TrailSport (maşina din imagini)? Diferă de maşina standard prin: altă grilă de radiator, elemente de protecţie pe bare, ecartament extins cu 10 mm, jante originale şi anvelope de dimensiuni 245/60 R18, embleme şi decor portocaliu în habitaclu. Mai târziu va apărea la ofertă o suspensie ranforsată şi anvelope speciale pentru off-road.
  • Contra cost este oferit pachetul HPD (Honda Performance Development), lansat anterior pe modelul Ridgeline. Acesta include bosaje din plastic pentru arcuri, jante diferite, un model distinctiv al grilei și un set de autocolante pentru caroserie.
  • În toate cazurile garda la sol rămâne standard la 206 mm.
  • Sub capotă este disponibil în continuare un singur V6 natural aspirat de 3.5 litri (284 CP şi 355 Nm), cuplat la o cutie automată în nouă trepte. Versiunea de bază EX-L poate fi cu tracţiune faţă sau integrală. Restul doar cu AWD sub forma unui sistem i-VTM4 cu vectorizare a cuplului şi cu ambreiaje individuale pentru conectarea roţilor posterioare.
  • Standard este acum: monitorul central de 8.0 inci al sistemului Display Audio, cu suport Apple CarPlay şi Android Auto; complexul de sisteme de asistenţă Honda Sensing; Smart Entry şi Push-button start; farurile LED; etc.

Startul vânzărilor modelului actualizat va fi dat în această iarnă.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/