(video) Primele loturi de Polestar 2 au început să fie descărcate pe continentul european

Primele loturi livrate de Polestar 2 au sosit în Europa din China. Descărcarea modelului, care este aşteptat de mii de noi proprietari din Suedia şi Norvegia, a avut loc în portul internaţional din Zeebrugge, Belgia. Operaţiunile de predare a maşinilor şi cheilor sunt programate pentru luna august.

Vehiculele pentru clienții din Belgia, Germania, Olanda și Marea Britanie vor urma în scurt timp după asta, pentru a satisface cererea clienților. Livrările către clienții din Elveția vor avea loc mai târziu în 2020.

În ciuda faptului că este digital, în primul rând, brandul este, de asemenea, în căutarea de a schimba modul de vânzare a maşinilor cu amănuntul, deschizând aşa-numitele spaţii fizice Polestar Spaces în piețele de lansare în această vară.

În cadrul acestor centre va fi posibil de realizat un test drive cu un Polestar 2. Testele pot fi rezervate online sau în persoană.

“Acesta este un moment mare. Suntem cu un pas mai aproape de a aduce Polestar 2 la primii noștri clienți din Europa. Sosirea acestei prime expedieri este o dovadă a cât de dedicați suntem față de clienții noștri și de modul în care operațiunile noastre funcționează la o eficiență ridicată în întreaga lume.

În sfârșit, publicul va putea experimenta cât de fantastic este de condus Polestar 2. După ce veți încerca experiența de conducere electrică progresivă, pentru unii nu va mai fi o cale de întoarcere”, comentează Thomas Ingenlath, CEO Polestar.

Vehiculele care tocmai au ajuns în Zeebrugge vor fi transportate pe cale rutieră la un hub central din Belgia pentru un proces final de pregătire și o procedură de verificare înainte de a merge mai departe către piețele lor de destinație.

https://autoblog.md/polestar-2-se-lauda-cu-o-capacitate-de-tractare-record-in-segment/

https://autoblog.md/foto-productia-rivalului-pentru-tesla-model-3-de-la-polestar-a-inceput/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/