(video) Primul crash test independent cu noul Toyota Land Cruiser 300. Iată ce rating a cucerit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Toyota Land Cruiser 300 a devenit primul model din 2022 care a primit un rating de siguranță de 5 stele!

SUV-ul a fost testat de ANCAP, vocea independentă a regiunii Australasia pentru siguranța vehiculelor. Modelul a avut rezultate bune în toate domeniile de evaluare.

Noul Land Cruiser 300 a primit al doilea cel mai mare scor până în prezent pentru protecția utilizatorilor vulnerabili ai drumurilor în conformitate cu protocoalele ANCAP 2020 – 2022, cu un scor de 81%.

Noul Land Cruiser este capabil să evite coliziunile cu pietonii atunci când se întorc pe calea lor și a demonstrat performanțe bune la toate testele de frânare de urgență autonomă cu detectarea pietonilor (AEB), cu coliziuni evitate sau atenuate în toate scenariile!

„Protecția pe care Toyota Land Cruiser o oferă utilizatorilor vulnerabili ai drumurilor, inclusiv pietonilor și bicicliștilor, este impresionantă pentru un SUV mare.”

Carla Hoorweg, directorul executiv al ANCAP

Noul LC 300 a obținut şi un scor bun în zona de evaluare a protecției ocupanților adulți – 89% – deși a prezentat un risc mai mare pentru pasagerii unui vehicul care se apropie și a fost aplicată penalizarea completă pentru compatibilitatea vehiculului.

Toyota Land Cruiser este echipat standard cu airbaguri duble frontale, laterale de protecție a pieptului și laterale de protecție a capului, precum și airbaguri pentru genunchi pentru șofer și pasager. Deși nu are unul central între scaunele frontale, prevenirea deplasării ocupanţilor (mișcarea către cealaltă parte a vehiculului) la testele de impact din partea îndepărtată a fost evaluată ca bună și au fost acordate puncte complete.

A obținut, de asemenea, puncte complete pentru protecția oferită ocupanților minori în testele de impact cu barieră mobilă deformabilă MPDB și testele de impact lateral, cu un scor de 88% în acest domeniu de evaluare. Cu toate acestea, ancorajele superioare de prindere nu sunt disponibile pe al treilea rând și nu este recomandată instalarea de scaune pentru copii pe aceste locuri.

În zona de evaluare a Safety Assist, Toyota Land Cruiser a avut rezultate bune cu un scor de 77%. Este echipat cu un sistem AEB – Car-to-Car, care a evitat sau atenuat coliziunile în majoritatea scenariilor de testare, și un sistem de menţinere în bandă (LSS).

„Vehiculele mai mari și mai grele prezintă întotdeauna riscuri mai mari pentru ceilalți utilizatori ai drumului și de aceea ANCAP se concentrează pe capacitatea unui vehicul fie de a evita un accident, fie de a reduce impactul acestuia, prin suita noastră de teste Safety Assist.

Specificațiile de siguranță din noua generație Toyota Land Cruiser sunt o actualizare binevenită în comparaţie cu predecesorul său.

Evaluarea de siguranță ANCAP de 5 stele acordată modelului va fi o veste bună pentru cumpărătorii de flote, utilizatorii din mediul rural și familiile din Australia și Noua Zeelandă.”

Evaluarea de siguranță de 5 stele a ANCAP se aplică tuturor variantelor de Toyota Land Cruiser, cu excepția GR Sport.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/