(video) Primul Mercedes-Maybach S-Class de nouă generaţie este maşina cu numărul 50.000.000 produsă în istoria companiei

Aniversare și premieră în acelaşi timp în familia Mercedes-Benz Cars. Primul Mercedes-Maybach S-Class de nouă generaţie, produs la Factory 56, s-a dovedit a fi şi maşina cu numărul 50.000.000 pe care a produs-o constructorul german în toată istoria sa.

Un număr total de 50 de milioane de vehicule ale mărcilor Mercedes-Benz și smart au fost produse cu cea mai înaltă precizie și calitate superioară în ultimii 75 de ani. Fundația pentru aceasta este rețeaua globală de producție formată din uzine auto situate în întreaga lume – flexibile, digitale, eficiente și durabile. 

Vehiculul multimilionar este primul nou Mercedes-Maybach S-Class care a ieșit de pe linia de producție la uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen. Acolo, sedanul de lux se face alături de noul S-Class, S-Class Long şi în viitorul apropiat de EQS.

În ţara noastră, preţul de start pentru un astfel de automobil este de 141.330 de euro, în timp ce costul modelului S 680 4MATIC cu motor V12 trece de 210.000 de euro!

https://www.youtube.com/watch?v=OIX38AyDGIk
https://www.youtube.com/watch?v=oOsb73D33gc

Află mai multe despre noul Mercedes-Maybach S-Class:

https://autoblog.md/video-premiera-mondiala-noul-mercedes-maybach-s-class-poate-fi-mai-luxos-decat-atat/

Cmentariile sunt închise