(video) Reacția unui șofer la apariția bruscă a unui câine a dus la un accident în lanț cu victime lângă Stăuceni. Vezi momentul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Reacția unui șofer la apariția bruscă a unui câine dezorientat pe carosabil, în încercarea de a-i salva viața, a dus la un accident în lanț pe traseul care face legătura dintre Chișinău și Stăuceni. Momentul a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini care se deplasa practic paralel, puțin mai în spate.

Din ce am putut afla, accidentul a fost înregistrat de Poliția Capitalei la ora 9:04. La fața locului a fost trimis un echipaj pentru documentarea celor întâmplate, fiind găsite o Skoda, un Renault și un VW deteriorate.

Accidentul s-a soldat și cu victime din păcate: a avut de suferit o pasageră din VW și conducătorul din Skoda, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. S-a demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

VIDEO: facebook.com/Gheorghe Filip

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise