(video) Record mondial Guinness: 1.53 km de mers pe apă cu o mașinuță radioghidată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cartea Recordurilor Guinness a confirmat abia acum câteva ore că recunoaște realizarea pasionatului american de mașini radioghidate, Michael Stallone, drept un record mondial.

El a reușit în ziua de 28 iulie 2020 să-şi menţină pickup-ul său electric pe suprafaţa apei unui lac, pe o distanţă de 1.53 kilometri și chiar să-l ridice pe roţile din spate!

Michael a folosit o maşinuţă custom, dar cu şasiu de la oficialul Traxxas X-maxx, care, conform cifrelor oficiale, poate accelera până la 80 de km/h pe o suprafaţă uscată! A mai dotat-o cu nişte flotoare din plastic în cazul în care nu ar fi făcut faţă sarcinii și cu nişte anvelope speciale. I-a luat o lună și jumătate să se pregătească pentru stabilirea recordului

S-a dovedit că viteza care a pus în mişcare roţile a fost atât de mare, încât maşinuţa a putut rămâne la suprafaţa apei fără probleme. Interesant mai este că şi-a putut păstra manevrabilitatea în condiții atât de dificile, Michael reuşind chiar să facă o întoarcere lină.

În consecință, a parcurs 1.53 kilometri pe apă, o distanţă de două ori mai mare decât cea înregistrată în recordul anterior. Atunci, în decembrie 2017, însăşi compania Traxxas a reuşit să menţină pe apă o maşinuţă pe parcursul a 671 de metri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/