(video) RENNtech a făcut cel mai performant Mercedes-AMG GT Black Series pentru drumuri publice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning RENNtech afirmă că a făcut cel mai puternic Mercedes-AMG GT Black Series din lume! Pe lângă sporirea puterii a mai beneficiat de extractoare din fibră de carbon, jante forjate și un rollbar personalizat. De asemenea, proprietarul a ales o grafică exterioară specială.

Propulsat de pachetul de performanță R3 Performance, AMG GT Black Series produce 1081 CP și 1127 Nm de cuplu. Pentru comparație, mașina stoc generează 730 CP și 800 Nm. Pachetul de performanță R3 a fost dezvoltat și testat funcționând cu benzină standard cu cifra octanică 93, ceea ce adaugă comoditate pentru condusul pe circuit și pe stradă.

Proiectat pentru motorul M178 BiTurbo LS2 V8 care se găsește pe AMG GT Black Series, upgrade-ul R3 include turbocompresoare RENNtech Stage II, programare ECU+, downpipes-uri din oțel inoxidabil cu convertizoare catalitice cu 200 de celule, reglaj TCU, ambreiaj de performanță, supape blow off și filtre de aer BMC.

Kitul de modernizare a turbosuflantelor funcționează cu conductele de ulei și lichid de răcire din fabrică. Unitatea de control a transmisiei este proiectată pentru schimbări de viteze mai rapide și mai ferme, crescând în același timp capacitatea de cuplu a cutiei AMG SPEEDSHIFT DCT 7G.

Cu noile forțe este capabil să realizeze, cu Launch Control, 0-100 km/h în sub 2.5 secunde.

Costul modificărilor se ridică la 40.980 de dolari, fără taxe.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise