(video) Reportaj AutoBlog.MD: Primul contact cu noul și simpaticul Renault 5 E-Tech electric

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este un produs în care compania Renault își pune mari speranțe. Renault 5 E-Tech electric nu este o mașină ca oricare alta. Lansarea sa coincide cu o schimbare majoră de direcție făcută de milioane de europeni către un nou tip de mobilitate – electrică, conectată și durabilă.

De asemenea, a declanșat transformarea Grupului Renault într-o companie auto de nouă generație. Pentru a dezvolta această noul Renault 5 în doar trei ani în Franța, la cel mai înalt standard tehnologic, toate deciziile au fost disruptive, iar organizația mai agilă decât oricând.

Francezii au fost primii care au pariat pe o platformă 100% electrică pentru dezvoltarea unui automobil european de talie mică, pe optimizarea costurilor de-a lungul lanțului valoric, cât și pe relocarea ecosistemului industrial…

Și doar o mașină emblematică ar fi putut reuni echipele în acest fel și ar fi putut mișca lucrurile în intern. În fața schimbărilor semnificative din industrie, R5 deschide o nouă cale pentru Renault. Se află în epicentrul efortului de reinventare a industriei europene ca reacție la concurența din est și
din vest.

În reportajul video de mai jos vă prezentăm noul Renault 5 E-Tech electric și venim cu primele impresii. Sperăm să vă placă!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Tot ce trebuie să știi despre mașină:

Cmentariile sunt închise