(video) România: O “subdepăşire” ilegală l-a făcut faimos în online pe un şofer moldovean

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale pe TikTok, doar acolo fiind văzute de peste 5.7 milioane de utilizatori, apreciate de peste jumătate de milion, comentate de peste 2.500 şi intens distribuite inclusiv pe alte reţele de socializare.

Conducătorul unui autoturism Audi, cel mai probabil atât el, cât şi pasagerii săi fiind originari din Republica Moldova, a apelat la o manevră riscantă pentru a depăşi undeva în România un tractor care pulverizează erbicide… pe sub el. Cu toate posibilele consecințe asumate, a înaintat şi a reuşit aşa-zisa “subdepăşire”.

Copie video în caz că dispare de pe TikTok)

Mulți internauţi au condamnat gestul şoferului, calificându-l neregulamentar şi au făcut apel la poliţie pentru a-l lăsa fără carnet, în timp ce alţii i-au lăudat curajul, cu menţiunea că ar fi primul sau unul dintre primii care a făcut aşa ceva.

În Codul Rutier al României nu se menționează expres, însă în RCR-ul din Republica Moldova scrie negru pe alb că vehiculele se depăşesc numai pe partea stângă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise