(video) România: Un moldovean s-a răsturnat agresiv cu TIR-ul în curtea unei case

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident în România cu implicarea unui TIR înmatriculat în Republica Moldova, condus de un concetățean. Colegii de la viata-libera.ro scriu că drumul periculos și carosabilul umed, combinate cu viteza necorespunzătoare, au dus la producerea unui accident rutier din care au rezultat pagube materiale și rănirea unei șoferițe.

Cel responsabil de producerea coliziunii a fost un bărbat originar din Republica Moldova, în vârstă de 58 de ani, care abia intrase în țară prin vama Oancea și se îndrepta spre Galați, pe DN 26. Într-o curbă din satul Brănești, comuna Vlădești, nu a redus viteza deși carosabilul era ud. În rezultat…

Semiremorca vehiculului a derapat către stânga, pe sensul opus de mers, și a lovit un autoturism, care era condus regulamentar de o tânără de 28 de ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în parapetul de protecție din metal de pe marginea drumului, rezultând avarierea semiremorcii și a autoturismului, dar și rănirea șoferiței.

Tânăra a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. Camionagiul a scăpat ca prin minune cu viaţă, deşi a avut nevoie şi el de careva îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/