(video) SEMA 2019: Atenţia la detalii acordată acestui Ford Mustang Mach 1 cu motor de 8.5 litri fascinează

Pe lângă Chevrolet-ul Camaro custom despre care v-am spus anterior, încă un proiect interesant expus de atelierul Ringbrothers la SEMA Show a fost un unic Ford Mustang Mach 1 din 1969, botezat “UNKL”.

Această maşină nu a atras doar atenţia publicului, ci şi ce a companiei Ford, care a decis să-i remunereze pe creatori cu premiul Best of Show Heritage.

“UNKL” este primul Mach 1 care a părăsit atelierul din Spring Green, Wisconsin, după o serie de alte proiecte memorabile pe bază de Ford Mustang. Corpul lărgit și o tematică unică inspirată din curse au adus în această maşină tehnologii găsite atât pe maşinile stradale, cât şi pe cele de curse.

“UNKL” este alimentat de un motor V8 Jon Kaase Boss de tocmai 8.521 de cm³, care pune la dispoziţie 710 cai putere. O transmisie Tremec cu șase trepte a fost modificată pentru a oferi sprijin acestui agregat uriaş, iar un arbore de transmisie QA1 din fibră de carbon se ocupă de transferul puterii spre roţile punţii spate.

“Vocea” acestui Mach 1 se face auzită printr-un eşapament Flowmaster din oțel inoxidabil. Lichidul de răcire Prestone îi menține motorul la o temperatură de funcționare uniformă, în timp ce uleiul de motor Motul și uleiul cutiei de viteze le mențin funcționale. Vopseaua personalizată BASF numită Big Boss Blue a fost așezată pe un corp neted cu produse 3M.

Băieţii de la Ringbrothers au mai extins corpul acestui Mach 1 pe lăţime, cu câte un inci de fiecare parte, ceea ce îi conferă o poziție ceva mai agresivă decât cea din uzină, dar fără a compromite aspectul clasic. Caroseria mașinii este un amestec de panouri din fibră de carbon și din oțel redimensionate.

Alte detalii personalizate includ stopurile, barele de protecție, materialele decorative pentru interior și accesoriile pentru compartimentul motorului care au fost prelucrate personal în atelierul de tuning.

Apropo, denumirea-i cu iniţiale a fost dată de proprietarul Ringbrothers care s-a bucurat de o relație strânsă cu unchiul său. Maşina aduce un omagiu influenței unchiului său asupra pasiunii sale pentru mașini. Livreaua inspirată din curse continuă această tematică și va servi, de asemenea, un scop practic atunci când mașina va fi folosită inclusiv pe circuite.

“UNKL” mai folosește un sistem de suspensii frontale Aluma-Frame de la Detroit Speed ​​Engineering cu un suport de aluminiu turnat, o coloană de direcţie custom, brațe de suspensie tubulare și coilovere reglabile custom de la RideTech.

Partea din spate a maşinii este echipată cu o altă suspensie de model QUADRALink, la fel de la Detroit Speed, dar şi cu amortizoare de şoc RideTech. Barele stabilizatoare anti-ruliu sunt, de asemenea, de la Detroit Speed, în timp ce puterea de frânare necesară va fi asigurată de nişte mecanisme de la Baer cu etriere imense 6S Extreme.

“UNKL” se plimbă pe roți cu jante forjate făcute la comandă de HRE, acoperite cu anvelope Michelin Pilot Sport 4S de dimensiuni 295/35 R19 în față și 345/30 R20 în spate.

Interiorul personalizat al acestui Mach 1, cu ajutorul Upholstery Unlimited, se simte la fel de inspirat din curse ca şi exteriorul, cu scaune Recaro, componente de control de la Ringbrothers, o coloană de direcție Ididit, manometre de la Classic Instruments și o cabină păstrată la o temperatură confortabilă datorită unui Vintage Air Gen IV Magnum evap kit.

Automobilul este un one-of-a-kind Ford Mustang. Preţul de start – nici vorbă să fie mai mic de 100-200 de mii de dolari.

Vezi şi: (video) Cum arată sub capotă, la interior şi ce sunet produce Mustang-ul Mach 1 din oraş

Vezi şi: (video) SEMA 2018: Custom Recreations a prezentat interpretarea modernă a lui Ford Mustang Boss 429

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/