(video) Sfârșit de sezon în Formula 1. Max Verstappen a câștigat și ultima cursă din calendar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul Max Verstappen a câştigat duminică seara Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 din 2023, pe circuitul Yas Marina, intrând oficial în posesia titlului mondial pe care şi-l asigurase încă de la Marele Premiu al Qatarului.

La Abu Dhabi, olandezul, care a plecat din pole position, a fost urmat de monegascul Charles Leclerc şi de britanicul George Russell. Apariția pilotului Mercedes-AMG pe podium a contribuit decisiv la menținerea poziției secunde a echipei în Clasamentului Constructorilor în fața celor de la Scuderia Ferrari.

Verstappen a dominat sezonul de F1, impunându-se în 19 curse din cele 22, el obţinând astfel cel de-al treilea titlu consecutiv. La constructori a triumfat în acest sezon echipa sa – Oracle Red Bull Racing.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Între timp, un nou tânăr pilot își croiește acces spre Formula 1 după ce a devenit campion Formula 2.

Cmentariile sunt închise