(video) Situație de accident sau chiar accident! O neregulă care le poate genera pe strada Trandafirilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cititor AutoBlog.MD a expediat la adresa redacţiei noastre următoarele imagini, care prezintă una dintre încălcările rutiere ce pot duce la generarea unei reale situaţii de accident sau a chiar a unui accident pe strada Trandafirilor. Deşi nu este pentru prima dată când se comite o astfel de neregulă, acest caz proaspăt este menit să ne ţină în gardă și să ne îndemne să menținem o viteză regulamentară pentru un timp de reacție câtuși de puțin, căci şi alţi conducători auto ar putea să facă la fel.

„Bună seara! Aș dori să mediatizați această situație de accident care s-ar fi putut solda grav atât pentru participanții la trafic, cât și pietoni. Circulam pe str. Trandafirilor, în curbă, regulamentar. Pe lângă faptul că este linie continuă, cu atât mai mult că este o curbă foarte periculoasă pentru o depășire. Cuvintele sunt de prisos. Aș dori ca eroul să fie văzut și de organele competente. Numărul de înmatriculare, din câte am putut descifra, este NVO 273. Data și ora indicată este corectă.”

Amintim că potrivit RCR, depăşirea cu ieşirea pe banda de circulaţie în sens opus este interzisă pe sectoarele de drum cu câmp vizual limitat; fără să mai vorbim de faptul prezenței marcajului longitudinal continuu…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise