(video) Spania: Un şofer riscă 30000 de euro amendă după ce s-a “jucat” cu un laser pe o autostradă

Garda Civilă spaniolă a reușit să identifice și să propună o sancţiune pentru şoferul unei autoutilitare de livrare care, în noaptea de 11 noiembrie, circula pe o autostradă locală şi nu lăsa să fie depăşit de un camionagiu.

Mai mult, tipul în cauză a îndreptat de nenumărate ori, prin oglinda exterioară retrovizoare, fasciculul de lumină generat de un laser prin care îl orbea pe colegul său de trafic în mod intenţionat.

A doua zi după producerea evenimentelor, Grupul de Investigații și Analize ale Traficului a Gărzii Civile din regiunea Asturia (GIAT) a aflat despre acest incident prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde şi foarte mulţi internauţi s-au revoltat.

După vizionarea videoclipului, deşi cele întâmplate au avut loc pe timp de noapte, GIAT a produs un raport în care, cadru cu cadru, a reușit să deruleze diferite puncte de referință pentru a identifica drumul din imagini.

Odată ce a fost identificat locul între kilometrii 125 și 123 al drumului cu taxă AP-2 (Zaragoza-Mediterráneo), agenții au luat legătura cu compania în cauză și au obținut detaliile necesare despre angajatul care conducea vehiculul în acel moment.

Pe numele său a fost deschis un dosar contravenţional. Pentru fapta sa, care ar fi putut duce la generarea unui accident rutier cu implicarea unui autovehicul de mare tonaj, riscă o amendă în valoare de 30.000 de euro! De cealaltă parte, mai mulţi internauţi s-au înfuriat şi mai mult, afirmând că pentru aşa ceva ar trebui să se aleagă cu o amendă de minim 100.000 de euro, plus şase luni de închisoare şi lăsare fără permis de conducere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/