(video) Spofec propune un program de tuning pentru Rolls-Royce Ghost Black Badge

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spofec, subdiviziunea atelierului german de tuning Novitec, cea care se ocupă de modificarea automobilelor Rolls-Royce, a pregătit primul program de tuning pentru noul Ghost Black Badge. Sub capotă l-a modificat să producă 706 CP, însă Mansory are o ofertă mai puternică pe baza modelului Ghost de bază!

Caracteristici cheie:

 • Spofec spune că există rezerve „adormite” în motorul maşinii, pe care inginerii îl folosesc acum pentru a oferi proprietarilor acestui sedan de lux și pasagerilor săi mai multă distracție la volan, dar fără a compromite confortul.
  • Un modul N-TRONIC plug-and-play control de un procesor a fost dezvoltat pentru a fi conectat la unitatea electronică de comandă a motorului. Acesta introduce o nouă cartografiere pentru procesele de injecție și aprindere, crescând moderat şi presiunea de supraalimentare.
  • Drept rezultat, motorul V12 twin-turbo de 6.75 litri, produce 706 CP la 5.400 rpm şi 1002 Nm disponibili de la 2.400 rpm. Timpul necesar sprintului 0-100 km/h a scăzut până la 4.3 secunde. Viteza maximă rămâne limitată la 250 de km/h pentru a proteja roţile.
 • Atelierul a dezvoltat un nou eşapament sport din oţel inoxidabil, cu terminaţii ascunse sau lăsate la vedere, care include sub forma unei opţiuni supape controlate activ. Tonalitatea sunetului generat poate fi schimbată de şofer din interiorul cabinei, printr-o comandă dedicată.
 • Designerii Spofec au primit sarcina de a oferi modelului o notă sport-elegantă. Pentru a face acest lucru, au dezvoltat noi componente de caroserie cu design elegant și aerodinamic. Componentele sunt produse din carbon ușor, dar de înaltă rezistență.
 • Bara de protecţie frontală a fost proiectată să înlocuiască componenta de producție în întregime și să ofere Rolls-Royce-ului o față și mai izbitoare. Opțional poate fi dotată cu lumini de zi LED verticale.
  • Noul şorţ este mai aerodinamic, reduce forţa de ascensiune şi, prin urmare, optimizează și mai mult stabilitatea manevrării.
  • În plus, prizele sale mari de aer direcționează fluxul de aer și mai bine către radiatoare și frânele frontale.
 • Pragurile laterale şi buza de pe capacul portbagajului la fel sunt noi.
 • În colaborare cu Vossen s-a dezvoltat modelul de jantă SP2 cu nouă perechi de spițe duble care se extind până la flanșa exterioară. Acestea măsoară 9.5Jx22 în față și 10.5Jx22 pe puntea din spate (în anvelope 265/35 ZR 22 și 295/30 ZR 22 respectiv). Mai multe finisaje şi 72 de culori sunt disponibile pentru personalizare.
 • Un modul SPOFEC CAN-Tronic a fost calibrat special pentru a lucra cu anvelopele de 22 de inci şi suspensia pneumatică. La viteze de până la 140 km/h, garda la sol este menţinută cu 40 milimetri mai mică în comparație cu mașina de producție. La viteze mai mari, caroseria vehiculului revine automat la nivelul standard.
 • La solicitare, fiecare detaliu şi suprafaţă interioară poate fi transformată şi personalizată.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata