(video) Stres emoţional pentru un şofer din China. Maşina stricată l-a dus 500 de km cu o viteză de peste 100 km/h

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident bizar în provincia chineză Hunan. Un posesor de Haval H6 de primă generaţie a fost forțat să parcurgă peste 500 de kilometri cu o viteză de peste 100 km/h din cauza unui defect care a apărut pe neprins de veste.

Potrivit AutoHome, cruise controlul anterior activat pur şi simplu s-a blocat la un moment dat, iar mașina nu reacţiona nicicum la apăsarea pedalei de frână!

Crossoverul s-a oprit doar după epuizarea carburantului din rezervor şi, din fericire, nu a fost implicat în niciun accident.

Constatând că mașina nu avea de gând să reducă din viteza setată anterior, șoferul a reacţionat prompt şi a contactat forţele de ordine. În scurt timp poliția i-a pus la dispoziție o escortă pentru a elibera drumul și a elimina posibilitatea producerii unui accident. În timp ce mergea pe „autopilot” bărbatul a contactat și producătorul auto.

Inginerii Haval i-au explicat mai multe opțiuni pentru a încetini crossoverul, dar niciuna nu a funcționat. Drept urmare, mașina s-a oprit doar când rezervorul de benzină s-a golit.

Nimeni nu a fost rănit în incident, deși șoferul s-a plâns ulterior de stres emoțional sever, și-a pierdut controlul asupra emoțiilor și a izbucnit în plâns. Haval a promis că va investiga cauzele incidentului şi va lua măsurile necesare.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata