(video) SUA: O şoferiţă în vârstă şi-a pierdut viaţa, intrând puternic într-o casă cu maşina, în zbor fiind

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O familie din sudul St. Louis County, statul Missouri, a rămas fără casă, dar este recunoscătoare că a rămas în viaţă după ce un automobil a intrat cu putere în locuinţă, fiind în zbor după ce a lovit cu o viteză de cel puţin 100 mph un terasament, conform investigațiilor preliminare! Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere a unui vecin.

Un inginer va pleca săptămâna viitoare pentru a evalua şi a decide demolarea sau reparaţia casei, deşi pagubele văzute din imagini atât la interior, cât şi la exterior, îl fac să creadă că este puțin probabil că aceasta va rămâne în picioare. Afectată a fost şi o a doua casă, însă mai puţin. Deşi în ambele se aflau oameni, inclusiv minori, din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 14:30. Femeia care se afla la volan, Cheryl Doyon, a decedat la faţa locului. Avea 73 de ani. Anchetatorii de la Departamentul de Poliție din St. Louis analizează şi ipoteza că o urgență medicală ar fi dus la pierderea controlului maşinii şi generarea accidentului.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise