(video) Sunt necesare mai multe zile libere în an? O plimbare făcută ieri prin Chişinău a fost ca într-un rai pentru şoferi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sunt necesare mai multe zile libere în an, pentru ca străzile şi oraşul în general să se relaxeze şi să poată respira liber? Cel mai probabil că da, însă numărul înmatriculărilor zilnice din păcate nu poate fi oprit sau limitat, astfel că tot mai multe autovehicule vor apărea şi concentrarea lor pe kilometru pătrat va fi mai mare. Conform stării de la 1 aprilie 2023, în mun. Chişinău sunt înregistrate 342.846 de vehicule.

O şoferiţă din capitală a efectuat ieri câteva deplasări, reuşind să parcurgă câteva sectoare în minute numărate datorită lipsei de trafic care nu au impus-o să facă zeci de opriri şi porniri de pe loc. Circulaţia a fost una fluidă şi frumoasă, fără a exista vreun motiv personal de a încălca sau de a irosi nervi din cauza comportamentului altora.

Credeţi că noua şosea de centură care se construiește va descărca traficul de pe străzile Chişinăului?

VIDEO: facebook.com/Nikoli1981

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise