(video) Surpriză pentru Toyota: Numărul de comenzi pentru noul Harrier a depăşit targetul de vânzări lunare de circa 15 ori

0

Compania Toyota a lansat noul Harrier (în SUA este numit Venza) la dealerii mărcii din Japonia, la nivel național, începând cu 17 iunie 2020. După doar o lună de zile, până în 16 iulie inclusiv, producătorul auto a primit aproximativ 45.000 de comenzi de la clienți din diferite grupuri de vârstă!

Astfel, coada după SUV s-a întins pentru aproape 15 luni de zile!

În acest sens, într-un comunicat de presă oficial, Toyota îşi exprimă recunoștința sinceră față de toți cei implicați pentru patronajul multor clienți care au așteptat cu nerăbdare noul Harrier.

https://www.youtube.com/watch?v=6NWncFEpcbs

„În prezent am primit comenzi care depășesc cu mult obiectivul de vânzare lunar de 3.100 de unități stabilit din start. Ne cerem scuze sincer pentru orice neplăcere cauzată de timpul necesar pentru a le livra clienților noștri (procesul comandă-livrare durează cel puţin cinci luni).

Depunem toate eforturile pentru a livra noul Harrier clienților noștri cât mai curând posibil și apreciem înțelegerea dvs.

Dorim să mulțumim încă o dată multor clienți care susțin eforturile Toyota și vom continua să lucrăm la „fabricarea de mașini mai bune”, care să satisfacă așteptările tuturor”, se arată în mesajul companiei.

În Japonia, preţul de vânzare cu amănuntul a modelului Harrier variază între 2.990.000 şi 5.040.000 yeni (24.153 -40.713 euro).

Iar pentru a face maşina mai atrăgătoare, ateliere de tuning de casă au pregătit deja nişte kituri aerodinamice pentru caroserie, iar printre alte opţiuni se poate găsi şi o podea din lemn pentru portbagaj:

  • MODELLISTA GRAN BLAZE STYLE
  • MODELLISTA AVANT EMOTIONAL STYLE
  • MODELLISTA SELECTION
  • Toyota GR PARTS
  • Kit de la atelierul japonez Artisan Spirits
  • Iată şi oferta atelierului WALD International

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata