(video) Tesla Model S Plaid a revenit pe Nurburgring şi a stabilit un nou timp record

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Anunţat la momentul prezentării Tesla Model S Plaid în iunie 2021 şi lansat cu mare întârziere abia acum câteva săptămâni, aşa-numitul Track Package a devenit disponibil de comandat (doar) pe sedanul electric de top, deşi poate fi temporar indisponibil în stoc.

Şi ce altă metodă de promovare a opţiunii ar fi mai bună decât revenirea pe Nurburgring pentru a lua înapoi titlul de cel mai rapid electromobil de producţie de la Porsche Taycan Turbo S.

Conform Tesla, Track Pack deblochează stabilitatea la viteză mare, forța maximă în viraje și puterea de oprire repetabilă, precum și o viteză maximă de 200 mph (322 km/h).

Mai include printre altele jante forjate din aluminiu şi anvelope pregătite pentru pistă, alături de: lichid de frână special, discuri de frână realizate din carbură de siliciu, etriere forjate dintr-o singură bucată cu plăcuțe de înaltă performanță.

Pilotul Tom Schwister, în ziua de 2 iunie, la volanul unui Model S Plaid cu Track Pack, a parcurs un tur complet de 20.8 km în 7:25.231 minute.

Pentru comparaţie, cu Porsche Taycan Turbo S s-a parcurs în 7:33.3 minute, iar timpul record setat anterior de Tesla Model S Plaid a fost de 7:35.579 minute.

Cmentariile sunt închise