(video) Test Drive: Noul Audi RS Q8

0

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Daniliuc

Ultima noastră întâlnire cu un RS de la Audi a avut loc tocmai în martie 2020, atunci când am testat în Germania uimitorul Audi RS 6 Avant. De curând însă am fost invitați la Iași să încercăm un alt RS, de această dată cel mai puternic și rapid model Q din gama Audi – RS Q8.

Frate de platformă cu Lamborghini Urus și cu Porsche Cayenne Turbo GT, de altfel cu care împarte și motorul, dar și o grămadă de tehnologii, RS Q8 promite 600 de CP și o accelerație 0-100 km/h în doar 3.8 secunde.

Le mulțumim colegilor de la Sandra Trading, dealerul oficial Audi la Iași pentru această ocazie, iar acum vă invităm să vedeți reportajul nostru video cu Audi RS Q8. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/