(video) Test Drive: Noul Renault Talisman

Realizator: Constantin Mihalachi, Video: Anton Danici, Foto: Igor Rotari

Dorința de a intra pe segmentul premium al unor producători auto naște uneori niște modele uimitoare. Este și cazul lui Talisman, cel mai spațios, confortabil și luxos sedan din gama Renault care de puțin timp a venit și în Moldova. Am testat acest automobil tocmai în nordul țării, am mers cu ea spre cetatea Soroca, motiv pentru care am avut suficient timp de a cunoaște acest model și de a admira frumusețile Moldovei.

Vă invit să urmăriți review-ul AutoBlog.MD cu noul Renault Talisman.

Vă invit să calculăm care sunt costurile de achiziție și asigurarea a unui Renault Talisman, care în Moldova pornește de la 18.900 euro pentru versiunea Life cu motor turbo diesel de 110 cai putere cuplat la cutia manuală în șase rapoarte și poate ajunge la 30.500 euro în cazul exemplarului testat de mine care mi-a fost oferit în versiunea de top Intense cu majoritatea dotărilor opționale incluse.

Dacă decideți să procurați maşina în rate, vă recomandăm programul de finanțare oferit de BT Leasing care vă comunică decizia de finanțare în doar două ore. Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 12.810 euro, pentru ca ulterior să mai plătiți câte 819 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 693 de lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 1.281 de euro în primul an.

[pro_ad_display_adzone id=”20701″]

Galerie Foto

MK3_1014

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/