(video) Test Drive: Noul Volvo EX30

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Postică

Volvo, renumit pentru designul său nordic elegant și angajamentul său față de siguranță și inovație, își formează acum o gamă de mașini electrice. Iar cel mai accesibil astfel de model este deocamdată noul Volvo EX30.

Această mașină compactă îmbină perfecțiunea tehnică, confortul și funcționalitatea. Și se adresează atât șoferilor urbani, cât și celor care se îndreaptă către aventuri în afara orașului, căci în 2024 vom vedea și versiunea Volvo EX30 Cross Country!

Am primit la test un Volvo EX30 în echipare de top. Cum merge și ce oferă pentru banii ceruți, vă invităm să vedeți din reportajul nostru!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Amintim că un Volvo EX30 Twin Motor Performance (AWD) propune câte un motor pe ambele punţi cu o putere totală a sistemului de 428 CP/543 Nm + baterie NMC de 64 kWh (încărcabilă rapid cu maximum 175 kW, 10-80% estimativ în 26-28 de minute) pentru o autonomie maximă estimată de 450 km (WLTP).

Poate face 0-100 km/h în 3.6 secunde. Viteza maximă e limitată la 180 km/h. Poate tracta o remorcă de 1.6 tone. Încărcătorul de bord standard este de 22 kW.

*Un mic apropo după test. Sistemul audio Harman Kardon Premium are nouă difuzoare (cinci dintre care sunt în acel soundbar) și o putere totală de 1040 W!

Cmentariile sunt închise