(video) “Trebuie pedepsit pentru asta!” Reacţia unui şofer la încălcarea unui bărbat cu un Opel

Dacă nu vine nicio maşină pe contrasens, de ce să nu mergi pe acolo? Asta şi-ar fi spus un bărbat care nu a ţinut decât să acţioneze într-un astfel de mod. Încălcarea i-a fost surprins în această dimineaţă de o cameră de bord.

Un conducător auto, care a fost şi el un martor al celor întâmplate la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt cu strada Ciuflea, a spus că acest lucru este inadmisibil. Mai mult, şoferul a spus că acest coleg neobrăzat din trafic ar trebui să fie pedepsit.

Acum rămâne doar o dilemă: bărbatul de la volanul automobilului Opel a virat la stânga pe strada Ciuflea, furişându-se rapid şi pe contrasens prin buzunarul intersecţiei ori la fel rulând pe contrasens, dar prin nemijlocitul loc unde de regulă se face manevra la stânga?

Vezi şi: (video) Cu viteză excesivă şi pe contrasens. Iată cât de mult se grăbea un şofer pe strada Vadul lui Vodă

Vezi şi: (foto) Mesajul de pe un maxi-taxi din Chişinău, care l-a amuzat foarte mult pe un şofer din trafic

Vezi şi: (video) Nicio frică şi nicio grijă. Doi şoferi arată cum pot merge pe contrasens

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/