(video) Un dosar penal a fost deschis în urma acestui accident urât care s-a produs lângă Iaşi

Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, printre care un camion cu remorcă, s-a întâmplat astăzi pe drumul DN 28, în afara localităţii Leţcani din judeţul Iaşi. Trei persoane au avut de suferit uşor şi din fericire nu s-a înregistrat niciun deces.

Totuşi, acest incident ne-a atras atenţia nu doar prin starea maşinii prinse din imagini, ci şi pentru că cineva riscă să fie cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, chiar dacă se poate spune că accidentul ar fi avut loc din neatenţie, din greşeală, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, etc.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în respectivul accident au fost implicate patru autovehicule şi au fost rănite uşor trei persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal. Se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

În context, poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi să păstreze o distanţă regulamentară între autovehicule pentru a putea opri în siguranţă.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, în prezent se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din regiunea Moldovei, chiar dacă se împrăștie material antiderapant.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise