(video) Un E-Class a ars de tot pe traseul de lângă Bardar, iar un Ford şi un alt Mercedes s-au aprins în Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a stinge o mașină cuprinsă de flăcări în apropierea satului Bardar din raionul Ialoveni. Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:38.

Atenţie, unele materiale pot conţine cuvinte necenzurate!

VIDEO: t.me/Ungureanu112
VIDEO: Vitiusa, martor ocular
VIDEO: Hadjib, martor ocular

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care au stabilit că un Mercedes-Benz E 200 (W212) era cuprins de flăcări. Salvatorii au reușit să lichideze incendiul abia către ora 14:46. Nimeni nu a avut de suferit, dar focul a distrus autovehiculul în totalitate.

Cauza și circumstanțele izbucnirii arderii urmează a fi stabilite de specialiști, deşi o secvență video arată prezenţa unei butelii de gaz în portbagaj, indiciu care ar spune că dacă nu sistemul de alimentare cu gaz a fost defect, atunci acesta a contribuit la “prăjirea” mai intensă a sedanului.

VIDEO: @dreamcars.md

Nu putem şti exact, însă nu se exclude că maşina distrusă să fi fost un E 200 NGT, dotat din fabrică cu un sistem de alimentare cu gaz, pe lângă benzină. În acest caz, un rezervor îl are după bancheta din spate şi altele două sub podeaua portbagajului.

Tot astăzi, în capitală, s-au mai aprins două autovehicule, un Ford Transit Custom în preajma Tipografiei Centrale şi un Mercedes-Benz A-Class pe strada Tudor Strişcă, însă acestea nu au ars de tot cum s-a întâmplat în cazul descris mai sus.

În cazul Mercedes-ului compact, apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 16:31. Conform datelor recepționate, angajații unei staţii de alimentare cu carburanţi din apropiere au observat fum abundent de sub capota unui autovehicul, care recent a fost alimentat cu motorină. Arderea a fost lichidată la ora la 16:42. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus secțiunea motorului și parbrizul.

VIDEO: JB, martor ocular
VIDEO: t.me/Ungureanu112

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/